Login
Close
Inloggen

Voor wie?

Wie bemiddelen wij?

Wij bemiddelen in vacatures voor planners in de zorg. Voor startende én ervaren planners. Op MBO, HBO en WO niveau. Voor tijdelijk én vast. Voor opnameplanners, OK-planners, personeelsplanners, roosteraars, revalidatieplanners en thuiszorgplanners. Meer dan de helft van onze tijdelijke functies leidt tot een vaste aanstelling.

Ga je via Planners voor de Zorg aan de slag dan krijg je een aantrekkelijk salaris, 8% vakantietoeslag, een kostendekkende reiskostenvergoeding, een toeslag bij werken op onregelmatige tijden en bouw je na 26 weken pensioen op.

Starter

Net klaar met je opleiding? Wij helpen je graag met het vinden van jouw eerste baan. Planners voor de Zorg bemiddelt afgestudeerde MBO, HBO en WO’ers naar een startersfunctie als planner in de zorg. Het bruto maandsalaris voor starters ligt tussen de € 1.900 – € 2.400 per maand.

Junior

Je werkt of hebt gewerkt als planner (binnen of buiten de zorg) en wilt je verder ontwikkelen! Wij helpen je graag met de volgende stap in jouw loopbaan. Het bruto maandsalaris voor een junior planner ligt tussen de € 2.200 – € 2.500 per maand.

Medior

Je bent een ervaren planner (binnen of buiten de zorg) en op zoek naar een nieuwe uitdaging! De zorg is een van de meest uitdagende sectoren voor een planner. Het bruto maandsalaris voor een medior planner ligt tussen de € 2.400 – € 2.800 per maand.

Senior

Als senior planner (binnen of buiten de zorg) beheers en overzie je de planning en neem je graag de regie. Het vakgebied van planning in de zorg ontwikkelt zich razendsnel en biedt volop kansen voor ambitieuze (senior) planners. Het bruto maandsalaris voor een senior planner ligt tussen de € 2.600 – € 3.200 per maand.

Expert

Als planningsexpert weet jij wat er nodig is om concrete resultaten te bereiken en verandering tot stand te brengen! Ben je niet bang voor uitdaging, complexiteit en hectiek? Dan is de zorg the place to be. Het bruto maandsalaris voor experts ligt tussen de € 2.800 – € 3.400 per maand.

Bekijk alle vacatures

Inschrijven

Wil jij graag werken als planner in de zorg? Schrijf je dan in!

Schrijf je in

Copyright © 2024 Planners voor de Zorg   |  Sitemap   |  Disclaimer
Planners voor de Zorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close