Login
Close
Inloggen

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een planner die u direct zelf in vaste dienst kunt nemen? Het werven en selecteren van een geschikte kandidaat is tijdrovend en kan kostbaar zijn, zeker bij een mismatch.

Wij nemen het hele proces van het werven en selecteren uit handen! Persoonlijk contact en korte lijnen zorgen ervoor dat we optimaal in staat zijn om de best passende kandidaat te vinden. Onze jarenlange ervaring met planningsfuncties in de zorg maakt dat we over de juiste expertise en een groot netwerk beschikken.

Voordelen

  • No cure no pay: u betaalt alleen bij een geslaagde match.
  • Scherp tarief en aantrekkelijke voorwaarden.
  • Niet tevreden geld terug garantie: komen u of de planner er binnen 5 dagen achter dat er geen 'match' is, dan delen we de kosten van de gewerkte uren. Wel zo fair.
  • U bespaart veel tijd door de werving en selectie aan ons over te laten.
  • Inclusief kosteloze deelname aan vakopleidingen van Hello! Planner.

Wat ons betreft eindigt de samenwerking niet na het afronden van het werving- en selectietraject. Wij blijven graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen uw organisatie en uiteraard ook van die van de kandidaat die we voor u hebben geworven.

Hoe werkt het?

Planners voor de Zorg beschikt over een groot netwerk van planners die beschikbaar zijn voor een vaste baan. Hebben wij geen geschikte planner beschikbaar die voldoet aan het vereiste profiel? Dan gaan wij direct voor u aan de slag om een kandidaat te werven.

Na screening & selectie door Planners voor de Zorg worden potentiële kandidaten aan u voorgesteld. U beslist zelf welke kandidaten bij u op gesprek komen. Bij een geslaagde match treedt de planner bij u in dienst. U betaalt eenmalig een werving & selectievergoeding aan Planners voor de Zorg. Deze vergoeding hoeft u niet ineens te betalen, maar verspreid over 4 termijnen. Mocht de planner onverhoopt eerder uit dienst treden dan stopt ook de betaling. Een plaatsing is altijd inclusief kosteloze deelname aan vakopleidingen van Hello! Planner.

Voorwaarden & kosten

Contact

Voor meer informatie over werving & selectie, het aanmelden van een vacature of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Copyright © 2024 Planners voor de Zorg   |  Sitemap   |  Disclaimer
Planners voor de Zorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close