Login
Close
Inloggen

Voorwaarden & kosten

Tijdelijke inzet

Voor de tijdelijke inzet van een planner hanteren wij aantrekkelijke voorwaarden en een scherp uurtarief gebaseerd op de CAO-inschaling en de ervaring van de kandidaat. Onze tarieven liggen tussen de € 50,- en € 60,- per uur. Bedragen zijn exclusief BTW, reiskosten en evt. parkeerkosten.

Overnemen van een tijdelijke planner

Willen u én de planner met elkaar verder? Goed nieuws! U kunt de planner na 936 uur kosteloos in vaste dienst nemen. Wilt u eerder een vast dienstverband aangaan? Dan vragen wij een overnamevergoeding van 20% van de minder dan 936 gewerkte uren tegen het afgesproken uurtarief.

Direct in vaste dienst

Dat kan! Hiervoor vragen wij eenmalig een werving- en selectievergoeding van tweemaal het bruto maandsalaris (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering, minimaal € 4.250). Deze vergoeding hoeft u niet ineens te betalen, maar verspreid over 4 termijnen. Mocht de planner onverhoopt eerder uit dienst treden dan stopt ook de betaling.

Niet tevreden?

Komen u of de planner er binnen 5 dagen achter dat er toch geen ‘match’ is, dan delen we de kosten van de gewerkte uren. Wel zo fair.

Gratis training & opleiding

Het vakgebied van planning in de zorg ontwikkelt zich razendsnel. Het is belangrijk om bij te blijven. Het Hello! Planner Vakcollege biedt een hoogwaardig en uniek opleidingsprogramma voor planners in de zorg. Vakgerichte opleidingen op MBO4/HBO en HBO/WO niveau. Iedere kandidaat die via ons bij u aan de slag gaat kan kosteloos deelnemen aan deze trainingen & vakopleidingen. Bekijk de opleidingskalender.

No cure no pay

Wij brengen alleen kosten in rekening bij een geslaagde match.

Afspraak maken

Contact

Voor meer informatie over onze vacatures, diensten of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen.

Neem contact op

Copyright © 2024 Planners voor de Zorg   |  Sitemap   |  Disclaimer
Planners voor de Zorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close