Login
Close
Inloggen

Voor zorgorganisaties

Van starters tot expert planners

Planning is de machinekamer van het zorgbedrijf! Of het nou gaat om opnameplanners, OK-planners, personeelsplanners, roosteraars, revalidatieplanners of thuiszorgplanners. Zij zorgen voor de continuïteit en kwaliteit in de planning. En voor rust op de werkvloer!

Onze diensten

Heeft u (tijdelijk) extra capaciteit nodig? Heeft u een vacature die snel ingevuld moet worden? Of zoekt u hulp bij de werving & selectie van een planner?

Wij ondersteunen zorgorganisaties bij de zoektocht en inzet van vaste en tijdelijke planners. Ook voor assessments en ondersteuning bij het maken van functieprofielen bent u bij ons aan het juiste adres.

Planners voor de Zorg is een initiatief van Hello! Planner, dé opleider voor planners in de zorg. Wij werken graag met u samen aan de continuïteit en professionalisering van de planning.

Werving & Selectie – Uitzenden & Detacheren – Assessments

Voorwaarden en kosten

Planners voor de Zorg kent de zorg en spreekt de taal. Samen met ons uitgebreide netwerk en meer dan 15 jaar ervaring met planning, capaciteitsmanagement en zorglogistiek staan wij voor de zorg! Een transparante werkwijze, reële kosten en aantrekkelijke voorwaarden horen daarbij.

Voorwaarden & kosten

Contact

Voor meer informatie over onze diensten, het aanmelden van een vacature of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Copyright © 2024 Planners voor de Zorg   |  Sitemap   |  Disclaimer
Planners voor de Zorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close