Login
Close
Inloggen

Voor planners

Van starters tot experts

Wij bemiddelen in vacatures voor planners in de zorg. Voor startende én ervaren planners. Op MBO, HBO en WO niveau. Voor tijdelijk én vast. Voor opnameplanners, OK-planners, personeelsplanners, roosteraars, revalidatieplanners en thuiszorgplanners. Meer dan de helft van onze tijdelijke functies leidt tot een vaste aanstelling.

Wil jij aan de slag als planner binnen een ziekenhuis, GGZ of revalidatie instelling of binnen de verpleeg- en thuiszorg? Schrijf je dan in bij Planners voor de Zorg.

Inschrijven  Vacatures

Hoe werken wij?

Als uit je CV en motivatie blijkt dat jij beschikt over de juiste competenties, vaardigheden en instelling dan dan nodigen we je graag uit voor een intakegesprek. Ons doel is om de ideale match te vinden! Dat betekent dat we je beter willen leren kennen. Zien we een match met een van onze openstaande vacatures, dan stellen we je voor. En als je op sollicitatiegesprek gaat dan bereiden we je uiteraard goed voor.

Ontwikkeling en persoonlijke groei

Planners voor de Zorg is een initiatief van Hello! Planner, dé opleider voor planners in de zorg. Wij bieden je aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden om je als planner verder te ontwikkelen. Ga je via ons aan het werk? Dan ontvang jij én de opdrachtgever een tegoed voor het volgen van een opleiding bij Hello! Planner.

Inschrijven voor de best passende baan

Schrijf je in bij Planners voor de Zorg en laat ons jou helpen in je zoektocht naar een leuke en aantrekkelijke baan als planner in de zorg! Wij kunnen je matchen op openstaande vacatures. Ook kun je met een job-alert zorgen dat je op de hoogte gehouden wordt van vacatures die voor jou relevant zijn en aan jouw criteria voldoen.

Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden en het salaris als je via ons aan de slag gaat? Klik dan op onderstaande button.

Salarisindicatie

Inschrijven

Wil jij graag werken als planner in de zorg? Schrijf je dan in!

Schrijf je in

Copyright © 2024 Planners voor de Zorg   |  Sitemap   |  Disclaimer
Planners voor de Zorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close