Login
Close
Inloggen

Dé intermediair voor planners in de zorg

Vanuit ons kantoor in Maarssen bemiddelen wij in heel Nederland voor planners in de zorg. Voor startende én ervaren planners. Op MBO, HBO en WO niveau. Voor tijdelijk én vast. Voor opnameplanners, OK-planners, personeelsplanners, roosteraars, revalidatieplanners en thuiszorgplanners.

Plannen is een vak, recruitment ook!

Planners voor de Zorg is een volledig dienstverlener. Wij ondersteunen zorgorganisaties en planners met werving & selectie, uitzenden en detacheren en het doen van selectie- en ontwikkelassessments. Wij zijn betrokken, professioneel en schakelen snel. Persoonlijk contact en korte lijnen zorgen ervoor dat we optimaal in staat zijn om zorgorganisaties en planners van dienst te zijn.

Goed werkgeverschap

Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheden die goed werkgeverschap met zich meebrengt. Onze professionele backoffice is geregistreerd bij de SNA, NEN 4400-1 gecertificeerd èn lid van de NBBU. Planners voor de Zorg biedt optimale zekerheid voor iedereen in de keten van het werkgeverschap.

Onze back-office organisatie:

  • NEN-4400-1 gecertificeerd
  • SNA geregistreerd (Stichting Normering Arbeid)
  • NBBU Lid (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen)
  • VCU gecertificeerd
  • Gebruik van een G-rekening
  • WKA verklaring

Waarom Planners voor de Zorg?

Planners voor de Zorg is specialist binnen de zorg. Ziekenhuizen, GGZ, revalidatie, thuiszorg, jeugdzorg en gehandicaptenzorg vormen onze markt. Planners voor de Zorg kent de zorg en spreekt de taal. Samen met ons uitgebreide netwerk en meer dan 15 jaar ervaring met planning, capaciteitsmanagement en zorglogistiek zijn wij de intermediair voor planners voor de zorg!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om te bespreken hoe wij u als opdrachtgever of planner van dienst kunnen zijn.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten, het aanmelden van een vacature of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Copyright © 2024 Planners voor de Zorg   |  Sitemap   |  Disclaimer
Planners voor de Zorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close