Login
Close
Inloggen

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.plannersvoordezorg.nl) is onderstaande disclaimer van toepassing. Hierin geeft Planners voor de Zorg aan onder welk voorbehoud de informatie op de website aan u aangeboden wordt.

Alle publicaties en uitingen van Planners voor de Zorg zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Zonder uitdrukkelijke toestemming van Planners voor de Zorg is het bezoekers van deze website niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te kopiëren, verveelvoudigen of op een andere manier openbaar te maken, wanneer dit niet voor persoonlijk of niet commerciële doeleinde is.

De website (www.plannersvoordezorg.nl)) kan door middel van hyperlinks verwijzen naar websites van derden. Planners voor de Zorg is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites die direct of indirect via haar website kan worden bezocht.

Planners voor de Zorg streeft ernaar om altijd de juiste en actuele informatie aan te bieden op haar website. Ondanks alle inspanningen kan zij niet verzekeren dat de informatie op de website te allen tijde volledig en correct is. Aan de informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Planners voor de Zorg aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Planners voor de Zorg behoudt zich het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Planners voor de Zorg en de gebruiker van de website ontstaan. Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.plannersvoordezorg.nl op deze pagina.

Copyright © 2024 Planners voor de Zorg   |  Sitemap   |  Disclaimer
Planners voor de Zorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close